Skip to main content

Παντζαρτζίδης: Όταν ο Άρης επιστρέψει θα έχουν τελειώσει οι εργασίες

Ο υπεύθυνος της ανακαίνισης στο προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων» στο Νέο Ρύσιο υπογράμμισε πως οι εργασίες συνεχίζονται χωρίς σταματημό

Για την πορεία των έργων στο προπονητικό κέντρο του Άρη στο Νέο Ρύσιο μίλησε στον ρ/σ «Fair Play», ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υπεύθυνος της ανακαίνισης:

«Προχωράμε το έργο χωρίς σταματημό. Το υφιστάμενο κτίριο έχει σχεδόν τελειώσει εσωτερικά. Η επέκταση μας δυσκόλεψε λίγο, όμως τα ξεπερνάμε όλα. Όταν επιστρέψει η ομάδα από το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της (σ.σ. Ολλανδία) θα είναι όλα τελειωμένα. Συμφωνήθηκε να δημιουργήσουμε ένα επιπλέον γραφείο για τον νέο team manager, τον κ. Κολτσίδα. Πάντως, τα ανακαινίσαμε όλα από την αρχή, καθώς το κτίριο ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο στο Ρύσιο, το έργο το τρέχει μία άλλη εταιρεία. Εγώ δεν έχω πολύ μεγάλη γνώση επί του θέματος, πάντως ήδη έχει γίνει μία πρώτη αυτοψία.

Αναφορικά με το δικό μας έργο, μπορώ να πω ότι θα είναι καλύτερου επιπέδου σε σχέση με το προπονητικό κέντρο της Βέροιας. Έχει σχεδιαστεί κι ένας χώρος εστίασης, όπως κι ένας χώρος με σαλόνια και τηλεοράσεις, όπου θα μπορούν να γίνονται συσκέψεις ή να κάθονται οι παίκτες με τις οικογένειές τους».

Για το αν έχει προβλεφθεί και ανακαίνιση των αποδυτηρίων του «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Έχουμε συζητήσει για κάποια έργα εκεί πέρα, αλλά όλα θέλουν τον καιρό τους. Προς το παρόν μας απασχολεί το Ρύσιο».