Skip to main content

ΠΑΟΚ: 22 χρόνια από τον χαμό του Παναγιώτη Κατσούρη (video)

«Ο Παναγιώτης Κατσούρης στις 9 Φεβρουαρίου του 1998 έφυγε άδικα από την ζωή. 22 χρόνια μετά και κανείς δεν τον ξεχνάει», αναφέρει ο «Δικέφαλος».

Τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από 22 χρόνια (9/2/1998) σε ηλικία 22 ετών, όταν το αυτοκίνητό του έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στο στηθαίο της γέφυρας στην περιοχή της Θέρμης, τίμησε ο ΠΑΟΚ.

Οι Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Λημνιός έδωσαν το «παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο, που τελέστηκε στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος, ενώ τους δύο ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» συνόδευσε ο γενικός αρχηγός, Χρήστος Καρυπίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην επιμνημόσυνη δέηση παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος του «ασπρόμαυρου» ΑΣ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι των παλαίμαχων παικτών, αλλά και απλοί φίλαθλοι.

«Ο Παναγιώτης Κατσούρης στις 9 Φεβρουαρίου του 1998 έφυγε άδικα από την ζωή. 22 χρόνια μετά και κανείς στην οικογένεια του Δικεφάλου δεν τον ξεχνάει. Το Σάββατο (08.02) πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου Παναγιώτη», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.