Skip to main content

ΠΑΟΚ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης ο Μαουρίσιο

Ο Βραζιλιάνος χαφ του «Δικεφάλου» γνωστοποίησε ότι έχει προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες και εξετάζει το ενδεχόμενο να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

Ανοιχτό άφησε ο Χοσέ Μαουρίσιο, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ κατά το προσεχές καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μέσος του «Δικεφάλου», μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «terra.com.br», ανέφερε ότι έχει προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες.

Χαρακτηριστικά, ο 32χρονος χαφ των «ασπρόμαυρων» ανέφερε:

«Βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ τρία χρόνια και έμαθα να αγαπώ πολύ αυτόν τον σύλλογο. Το πάθος των οπαδών και η επίδραση που έχουν στην ομάδα με έχει αγγίξει βαθιά. Όπως και να έχει υπάρχει ενδιαφέρον από παραδοσιακές ομάδας της Ευρώπης για μένα και το ενδεχόμενο να φύγω από τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικό. Σίγουρα, όπως επαναλαμβάνω, είμαι πολύ ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω τις νίκες και τα τρόπαια».

Ακόμη, ο Λατινοαμερικάνος άσος ρωτήθηκε και για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να διατηρήσει τους τίτλους που κατέκτησε την περασμένη σεζόν, αν και εφόσον ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα υπογραμμίζοντας:

«Θα ήταν ένα θεαματικό και πρωτοφανές κατόρθωμα για τον σύλλογο. Θέλουμε να δώσουμε αυτήν την ιδιαίτερη χαρά στους φίλους του ΠΑΟΚ και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο. Ότι και αν γίνει θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας».