Skip to main content

ΠΑΟΚ: Χάρτης με τα μαγαζιά που διαθέτουν το PAOK TV

Στην ιστοσελίδα του PAOK TV θα υπάρχει λίστα με όλα τα στέκια που θα προβάλλουν τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Δικεφάλου του Βορρά

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η πώληση των ετήσιων πακέτων από το PAOK TV, με τις πωλήσεις της πρώτης ημέρας (17/9) να φτάνουν τις 3.500, ένας αριθμός που ικανοποίησε τους ιθύνοντες του Δικεφάλου, που βλέπουν τους φίλους της ομάδας να έχουν αγκαλιάσει το εγχείρημα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά είναι να μπορέσουν να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες τόσο στους φιλάθλους όσο και στους επαγγελματίες που θα αποκτήσουν το ετήσιο πακέτο.

Μια από τις κινήσεις που αποφάσισαν οι «ασπρόμαυροι», είναι η δημιουργία του «χάρτη» του PAOK TV. Αυτός θα υπάρχει στην ιστοσελίδα της πλατφόρμας, ώστε όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν έναν εκ των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ, να γνωρίζουν τα καφέ της περιοχής που βρίσκονται, και στα οποία υπάρχει το επαγγελματικό πακέτο του PAOK TV. Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί και μιας μορφής διαφήμιση για όσους επαγγελματίες προμηθευτούν το ειδικό πακέτο των 200 ευρώ, που τους δίνει τη δυνατότητα να προβάλλουν το PAOK TV μέχρι και σε πέντε τηλεοράσεις.