Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
x

ΠΑΟΚ: ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΤΟ EURO

Ο πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο γυναικών χαρακτηρίζει κακόγουστο και σεξιστικό το εν λόγω τηλεοπτικό προϊόν και ζητά τη διακοπή του.

Την πλήρη αποδοκιμασία του για το πεντάλεπτο σποτάκι του ΑΝΤ1 που προβάλεται πριν τον αγώνα των 19.00 του Euro 2020 εκφράζει με επιστολή του προς την ΕΠΟ ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο γυναικών χαρακτηρίζει κακόγουστο και σεξιστικό το εν λόγω τηλέοπτικό προϊόν, ενώ στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη επισημαίνει πως «γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για το άθλημα που από κοινού υπηρετούμε αλλά και τον σεβασμό σας στο γυναικείο φύλο, σας καλούμε να παρέμβετε αρμοδίως με όλες τις δυνάμεις σας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες είχε προηγηθεί επιστολή επτά ακόμα ομάδων του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών της χώρας που ζητούσε από την Ομοσπονδία να προβεί στις ενέργειες για να σταματήσει το εν λόγω σποτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Κύριοι, ο ΠΑΟΚ των 2.000 αθλητριών στα 25 Ολυμπιακά αθλήματα, τα οποία καλλιεργεί, ο «ισόβιος πρωταθλητής» στο άθλημα ποδοσφαίρου γυναικών, εκφράζει την πλήρη αποδοκιμασία του, στο πεντάλεπτο σποτάκι που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό, Αντέννα, πριν από την έναρξη κάθε αγώνα του φετινού Euro 2020, υποτίθεται χιουμοριστικού αλλά κατ'ουσία, χυδαίου κακόγουστου και σεξιστικού.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για το άθλημα που από κοινού υπηρετούμε αλλά και τον σεβασμό σας στο γυναικείο φύλο, σας καλούμε να παρέμβετε αρμοδίως με όλες τις δυνάμεις σας.

Ο ΠΑΟΚ, με τις δικές του δυνάμεις, το μέγεθος και το ειδικό βάρος του ονόματός του, θα σταθεί αρωγός σε αυτή σας την προσπάθεια. Αναμένοντας την άμεση ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ