Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
x

ΠΑΟΚ: ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΛΕΦΣΚΙ

Τα πέταλα των οργανωμένων οπαδών θα είναι κλειστά ενώ τα 19.000 διαθέσιμα εισιτήρια για τον επαναληπτικό της Τούμπας, θα διατεθούν μόνο σε φιλάθλους.

Χωρίς μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών θα γίνουν οι αγώνες μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέφκι Σόφιας, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ.

Όπως σημειώνεται, η απόφαση πάρθηκε έπειτα από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με την UEFA, συσκέψεις μεταξύ των ομάδων και μετά τις αυστηρές εισηγήσεις των αστυνομικών αρχών και των αρμόδιων Υπουργείων.

Τα πέταλα των οργανωμένων οπαδών θα είναι κλειστά ενώ τα 19.000 διαθέσιμα εισιτήρια για τον επαναληπτικό της Τούμπας, θα διατεθούν αποκλειστικά σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

«Ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που η ομάδα μας θα αναγκαστεί να αγωνιστεί εκτός έδρας χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της στο νέο -ελπίζουμε μακρύ-ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινάει», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Αναλυτικά ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με την UEFA, συσκέψεις μεταξύ των ομάδων και μετά τις αυστηρές εισηγήσεις των αστυνομικών αρχών και των αρμόδιων Υπουργείων, οι αγώνες μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σόφιας θα γίνουν χωρίς μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η επιπλέον δυσκολία εξυπηρέτησης των γηπεδούχων φιλάθλων εκατέρωθεν εξαιτίας της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στις δυο ομάδες, που θα αναγκαστούν να έχουν κλειστά τα πέταλα των οργανωμένων οπαδών ενώ ειδικά για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ποινή- όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων στο εκτός έδρας ματς- έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, τα 19.000 διαθέσιμα εισιτήρια για τον επαναληπτικό της Τούμπας, θα διατεθούν αποκλειστικά σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που η ομάδα μας θα αναγκαστεί να αγωνιστεί εκτός έδρας χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της στο νέο -ελπίζουμε μακρύ-ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινάει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ