Skip to main content

ΠΑΟΚ: Χωρίς Μαουρίσιο αλλά με Ελ Καντουρί-Ζαμπά κόντρα στον ΠΑΟ

Ο Βραζιλιάνος χαφ του «Δικεφάλου» και ο Φερνάντο Βαρέλα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με φυσική κατάσταση, αλλά κι ασκήσεις με μπάλα,

Την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση εναντίον του Παναθηναϊκού στην Τούμπα ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο Άμπελ Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, τον Φερνάντο Βαρέλα που βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο και τον Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο Βραζιλιάνος χαφ και ο Καποβερντιανός στόπερ του «Δικεφάλου» ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με φυσική κατάσταση, αλλά κι ασκήσεις με μπάλα, ενώ αντίστοιχα ο Σουηδός μέσος έμεινε στο γυμναστήριο για ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική τόσο στο επιθετικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή και είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντούγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Στοχ, Ζαμπά, Ακπόμ και Σβιντέρσκι.