Skip to main content

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς, Μάτος και Αουγκούστο κόντρα στον ΟΦΗ (video)

Ο Βραζιλιάνος μπακ ταλαιπωρείται από διάταση στο γαστροκνήμιο ενώ ο συμπατριώτης του έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έμεινε προληπτικά εκτός.

Την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση κυπέλλου εναντίον του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» ολοκλήρωσαν σήμερα το πρωί στη Νέα Μεσημβρία, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα του «Δικεφάλου» περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δουλειά στον τομέα της τακτικής, μέσα από παιχνίδι κατοχής.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Άμπέλ Φερέιρα, σε αντίθεση με τους Λέο Μάτος και Ντούγκλας Αουγκούστο. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από διάταση στο γαστροκνήμιο, ενώ ο δεύτερος προτιμήθηκε να μείνει προληπτικά στη Θεσσαλονίκη λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Οι Χοσέ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί, Πόντους Βέρνμπλουμ και Λέο Ζαμπά συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Αναλυτικά, την «ασπρόμαυρη» αποστολή απαρτίζουν οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σβιντέρσκι και Ακπόμ.

Σημειώνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός του νταμπλούχου συμπεριέλαβε μετά από καιρό τον Ενέα Μιχάι και τους νεαρούς Γιάννη Μιχαηλίδη, Θεοχάρη Τσιγγάρα και Συμεών Παπαδόπουλο ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως άφησε εκτός τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς μετά την κακή του εμφάνιση στην ήττα εναντίον του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και τον Μίροσλαβ Στοχ στέλνοντάς του ξεκάθαρο μήνυμα πως πλέον δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν.