Skip to main content

ΠΑΟΚ: Χτύπημα ο Βαρέλα, διάστρεμμα ο Μαουρίσιο - Επέστρεψε ο Καντουρί

Ο Φερνάντο Βαρέλα έχει ένα χτύπημα στο πόδι από κλωτσιά που δέχτηκε χθες κι έκανε θεραπεία, όπως κι ο Μαουρίσιο που υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα

Η νίκη του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό έδωσε την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση και τρεις πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος, η οποία βρίσκεται στα πρώτα μέτρα.

Τώρα ο Δικέφαλος του Βορρά αφήνει στην άκρη τη Super League κι επικεντρώνεται στο άλλο ανοικτό μέτωπο, την Ευρώπη, αφού τα δύσκολα παιχνίδια δεν σταματούν και η επόμενη πρόκληση είναι ο αγώνας με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Οι «ασπρόμαυροι» ήδη άρχισαν να προετοιμάζονται για τη Λευκορωσία, με την προπόνηση της Δευτέρας να γίνεται σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Το δεύτερο γκρουπ δούλεψε στη φυσική κατάσταση και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Φερνάντο Βαρέλα έχει ένα χτύπημα στο πόδι από κλωτσιά που δέχτηκε χθες κι έκανε θεραπεία, όπως κι ο Μαουρίσιο που υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα.

Την Τρίτη ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.