Skip to main content

ΠΑΟΚ: Δανεικός στη Βραζιλία και την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε ο Λέο Ζαμπά

Είχε τεθεί εκτός σχεδιασμών από τον προπονητή της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει μόλις δύο ολιγόλεπτες παρουσίες

Δανεικός στη Βραζιλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά. Ο 23χρονος πλάγιος επιθετικός πρόκειται να συνεχίσει στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, με τον Δικέφαλο του Βορρά να διατηρεί οψιόν αγοράς.

Ο Ζαμπά έχει τεθεί εκτός σχεδιασμών από τον προπονητή της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει μόλις δύο ολιγόλεπτες παρουσίες, μία για το ελληνικό πρωτάθλημα και μία για τα προκριματικά του champions league.

Επίσης ανοιχτή είναι η προοπτική της μετακίνησης του Κροάτη επιθετικού, Αντόνιο Τσολάκ, που παρομοίως είναι εκτός σχεδιασμών, για να συνεχίσει την καριέρα του με δανεισμό αρχικά στη Μάλμε της Σουηδίας. Ο ΠΑΟΚ έχει αρχική προσυμφωνία με τη σουηδική ομάδα και ο Κροάτης ποδοσφαιριστής, καθώς βρίσκεται εκτός ομάδας εδώ και μερικούς μήνες, είμαι σύμφωνος να φύγει από τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, για να δώσει μία καινούργια ώθηση στην καριέρα του.