Skip to main content

ΠΑΟΚ: Δεν προπονήθηκαν οι Ελ Καντουρί, Αουγκούστο και Στοχ (video)

Ο Δημήτρης Πέλκας έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της «ασπρόμαυρης» προπόνησης ενώ οι Φερνάντο Βαρέλα και Αντελίνο Βιεϊρίνια δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο.

Με ανεβασμένους ρυθμούς προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα των play-off εναντίον του ΟΦΗ στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» ακολούθησαν ένα πρόγραμμα που ήταν αφιερωμένο τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στο κομμάτι της τακτικής.

Η προπόνηση από το ξεκίνημα ήταν υψηλής έντασης. Αρχικά είχαμε δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης με τρέξιμο και δρομικές ασκήσεις. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα, το άλλο έδινε μάχες 2 Vs 2. Το τελευταίο μέρος αφιερώθηκε σε παιχνίδι τακτικής με ένταση και γρήγορο ρυθμό.

Ο Μίροσλαβ Στοχ έμεινε στο σπίτι λόγω ίωσης, ενώ ο Ντούγκλας Αουγκούστο λόγω κρυώματος δεν βγήκε στο γήπεδο. Στο γυμναστήριο δούλεψε ο Ομάρ Ελ Καντουρί που δέχθηκε ένα χτύπημα στη χθεσινή προπόνηση. Ο Δημήτρης Πέλκας έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ οι Φερνάντο Βαρέλα και Αντελίνο Βιεϊρίνια δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο. Οι Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας τους.

Αύριο, ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.