Skip to main content

ΠΑΟΚ: Δεν προπονήθηκε ο Λέοβατς, κανονικά ο Μυστακίδης

Transition και τελειώματα στη σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου - Ο Χοσέ Κάνιας συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και επανένταξης

Στο μυαλό όλων των ανθρώπων στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ βρίσκεται η αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή για την 22η αγωνιστική της Super League. Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα στο Καυτανζόγλειο με ένα δυνατό προπονητικό πρόγραμμα το μεσημέρι της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα ήταν πλούσιο σε δράση και επικεντρώθηκε σε διάφορους τομείς: αρχικά οι παίκτες δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, στην συνέχεια εξασκήθηκαν στα τελειώματα και για φινάλε το τεχνικό τιμ έδωσε έμφαση στο transition.

Όπως ενημέρωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάριν Λέοβατς δεν προπονήθηκε καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Κροάτης έλαβε φαρμακευτική αγωγή και αποχώρησε από το Αθλητικό Κέντρο. Αντίθετα ο Γιάννης Μυστακίδης, που αποκόμισε αιμάτωμα στο μετατάρσιο μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα κόντρα στην Σάλκε, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα μετά από ειδική επίδεση που του έγινε. Τέλος ο Χοσέ Κάνιας συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και επανένταξης που ακολουθεί τις τελευταίες μέρες.

Το Σάββατο (25/2) η ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 17:00.