Skip to main content

ΠΑΟΚ: Δεν θα κυνηγήσει το ντέρμπι με Άρη στα χαρτιά λόγω Ντουρμισάι

O Γιώργος Σαββίδης έδωσε το στίγμα του για τη στάση του «Δικεφάλου» βάζοντας τέλος σε όποια συζήτηση πήγε να αναπτυχθεί.

Έτοιμη να επιβάλει κυρώσεις στον Άρη μέχρι να πληρωθεί το χρέος ύψους περίπου 1 εκατ. ευρώ είναι η FIFA καθώς εκκρεμούν υποθέσεις με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και μάνατζερ που έχουν προσφύγει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται αντιμέτωποι με απαγόρευση μεταγραφών.

Όπως μεταδίδει το «PAOK 24», οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» γνωρίζουν καλά την υπόθεση, όμως δεν είχαν καμία σκέψη να κινηθούν προς την κατεύθυνση της προσφυγής για τη συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στο πρόσφατο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος Ελληνοαλβανός επιθετικός αγωνίστηκε ως αλλαγή σε μια αναμέτρηση στην οποία ο νταμπλούχος ηττήθηκε για αγωνιστικούς λόγους με το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργο Σαββίδη να δίνει διαδικτυακά το στίγμα του για τη στάση του συλλόγου βάζοντας τέλος σε όποια συζήτηση πήγε να αναπτυχθεί.