Skip to main content

ΠΑΟΚ: Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο «Παλατάκι» με Άρη!

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ενημέρωσε πως θα πωλούνται εισιτήρια και από το ξύλινο σπιτάκι που υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το προσεχές ντέρμπι του ΠΑΟΚ εναντίον του Άρη στο «PAOK Sports Arena», μια ακόμη μάχη από τις πολλές που αναμένεται να δώσει ο «Δικέφαλος» με στόχο την παραμονή του στη Basket League.

Σημειώνεται πως η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ενημέρωσε πως θα πωλούνται εισιτήρια και από το ξύλινο σπιτάκι που υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οπαδών της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ–Άρης, που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή, 5/1 στις 17:45. Είναι το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς. Θα είναι και το πρώτο sold out;

Είναι στο χέρι μας!

Για την διευκόλυνση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, την Παρασκευή (10:00-17:00) και το Σάββατο (11:00-15:00) θα διατίθενται εισιτήρια και από το γήπεδο της Τούμπας, στο ξύλινο σπιτάκι.

Τα εισιτήρια διατίθενται κανονικά από το PAOK Sports Arena (σήμερα ως 18:00, Παρασκευή 10:00-18:00, Σάββατο 11:00-15:00 και την Κυριακή από τις 11:00 ως την ώρα έναρξης του αγώνα) και όλο το 24ωρο από το OnLine δίκτυο της ticketmaster».