Skip to main content

ΠΑΟΚ: Έφτασε ύστερα από οδύσσεια στη Θεσσαλονίκη ο Νόουλς

O 27χρονος σέντερ από τις Μπαχάμες ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή από τη χώρα του και έφτασε επιτέλους σήμερα στην πόλη.

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφτασε σήμερα λίγο μετά τις 17:00, ο Ζέιν Νόουλς.

Ο 27χρονος σέντερ από τις Μπαχάμες ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή από τη χώρα του για τη Θεσσαλονίκη, αλλά από το Σάββατο έμεινε αποκλεισμένος στο Μαϊάμι, λόγω του τυφώνα Ντόριαν. Μετά από μεγάλη προσπάθεια, αναχώρησε χθες για το Λονδίνο και μετά από αλλαγές πτήσεων και αναβολές στην προγραμματισμένη άφιξή του έφτασε την Τρίτη στην πόλη.

«Προφανώς ήταν το μεγαλύτερο σε διάρκεια, αλλά ταυτόχρονα και πιο αγχωτικό ταξίδι που έχω κάνει. Είμαι όμως εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους έφτασα στη Θεσσαλονίκη», σχολίασε αμέσως μετά την άφιξή του ο Ζέιν Νόουλς και αμέσως σκέφτηκε τον ΠΑΟΚ και τις υποχρεώσεις του με την ομάδα: «Θα ήθελα να είχα έρθει νωρίτερα και να είχα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, μίλησα αρκετές φορές με τον προπονητή μου όλες αυτές τις ημέρες. Μακάρι να μπορούσα, αλλά δεν υπήρχε η δυνατότητα να κάνω κάτι περισσότερο όσο ήμουν στο Μαϊάμι, αλλά είμαι έτοιμος να ξεκινήσω αμέσως προπονήσεις».

Κι από το αεροδρόμιο, ο 27χρονος ψηλός κατευθύνθηκε στο γήπεδο του «Δικέφαλος». Η προπόνηση της ομάδας είχε ολοκληρωθεί από νωρίς το μεσημέρι, ωστόσο ο παίκτης ήθελε να δει το γυμναστήριο που υπάρχει στο «PAOK Sports Arena». Μίλησε με τον γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Βασιλείου, έμεινε εντυπωσιασμένος από το άρτια εξοπλισμένο «ασπρόμαυρο» γυμναστήριο και στο οποίο προφανώς θα περνάει πολλές από τις ώρες του καθημερινά.