Skip to main content

ΠΑΟΚ: Εκδικάστηκε του Πασχαλάκη, σήμερα αναμένεται η απόφαση

Το πρωί της Τρίτης εκδικάστηκε στο πειθαρχικό όργανο της Super League η υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Εκδικάστηκε σήμερα το πρωί στο πειθαρχικό όργανο της Super League η υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη σχετικά με τις απρεπείς χειρονομίες στις οποίες προέβη προς τους οπαδούς του ΟΦΗ, στο ματς του ΠΑΟΚ στην Κρήτη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου είχε ασκήσει δίωξη στον πορτιέρο του ΠΑΟΚ γιατί «φέρθηκε απρεπώς επιδεικνύοντας ανάρμοστη διαγωγή» στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Η υπόθεση είχε πάρει αναβολή την περασμένη Παρασκευή λόγω κωλύματος του δικηγόρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ωστόσο εκδικάστηκε κανονικά το πρωί.

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας, υποστήριξε ότι θα πρέπει να απορριφθεί η δίωξη, καθώς η φάση υπέπεσε στην αντίληψη τόσο του διαιτητή όσο και του τέταρτου, δίχως ο ποδοσφαιριστής να τιμωρηθεί.

Η απόφαση αναμένεται να βγει εντός της ημέρας κι εφόσον υπάρξει τιμωρία του Πασχαλάκη, αυτή θα φορά σε αποκλεισμό ενός αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει από το αυριανό (26/9) ματς Κυπέλλου με τον Άρη.