Skip to main content

ΠΑΟΚ: Έκπληξη από Φερέιρα, εκτός ο Μάτος από την αποστολή για ΠΑΟ(vid)

Ο Πορτογάλος τεχνικός του «Δικεφάλου» επέλεξε να μην συμπεριλάβει στην «ασπρόμαυρη» αποστολή τον Βραζιλιάνο μπακ για λόγους διαχείρισης.

Την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση κυπέλλου εναντίον του Παναθηναϊκού στην Τούμπα ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Πιο αναλυτικά, «Δικέφαλος» είχε την ευκαιρία για μόλις μία κανονική προπόνηση που περιελάμβανε αρχικά προθέρμανση, στη συνέχεια rondo, μετά μαθήματα τακτικής και οικογενειακό δίτερμα στο φινάλε.

Οι μοναδικοί απόντες είναι οι Λέο Ζαμπά και Χοσέ Κρέσπο που δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους απασχολούν.

Ο Άμπελ Φερέιρα μετά το τέλος της «ασπρόμαυρης» προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν τα ονόματα των Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Λέο Μάτος με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιλέγει να αφήσει εκτός τον Βραζιλιάνο μπακ για λόγους διαχείρισης εξαιτίας των διαδοχικών αγώνων.

Αναλυτικά παρακάτω η 18άδα του «Δικεφάλου»: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σβιντέρσκι και Ακπόμ.