Skip to main content

ΠΑΟΚ: Εκτός για ΑΕΛ λόγω προβλήματος στο γόνατο ο Βιεϊρίνια (video)

Ο Άμπελ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση στους τιμωρημένους Μίσιτς και Μπίσεσβαρ και στους τραυματίες Ζαμπά και Κρέσπο.

Την προετοιμασία τους για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Λάρισα ολοκλήρωσαν νωρίτερα το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Στην μοναδική προπόνηση στην οποία ο Άμπελ Φερέιρα και οι συνεργάτες του είχαν όλους τους παίκτες διαθέσιμους για να δουλέψουν, έμφαση δόθηκε στο κομμάτι της τακτικής, ενώ παράλληλα οι παίκτες εκτέλεσαν κάποιες ασκήσεις ενεργοποίησης και στο φινάλε διεξήχθη και μίνι δίτερμα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θα ακολουθήσει την «ασπρόμαυρη» αποστολή, αντίθετα με τους Δημήτρη Πέλκα και Φερνάντο Βαρέλα που είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γιόζιπ Μίσιτς και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αλλά και στους τραυματίες Λέο Ζαμπά και Χοσέ Κρέσπο που συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Αναλυτικά οι παίκτες του «Δικεφάλου» που θα ταξιδέψουν στη θεσσαλική πόλη είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σβιντέρσκι και Ακπόμ.