Skip to main content

ΠΑΟΚ: Εκτός για 1,5 μήνα ο Ροντρίγκο, στη Βραζιλία με άδεια ο Μάτος

Ο Ροντρίγκο Σοάρες υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και δεν υπολογίζεται από τον Φερέιρα, ενώ ο Μάτος πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Εκτός δράσης για για τις επόμενες 5-6 εβδομάδες, θα μείνει ο Ροντρίγκο Σοάρες, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στην κατάφυση του αριστερού δικεφάλου και τίθεται νοκ-άουτ.

Παράλληλα, σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Λέο Μάτος μετέβη με ειδική άδεια στη Βραζιλία, για προσωπικούς λόγους, απ' όπου και θα επιστρέψει στις 4 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί θα ακολουθεί το εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα, που έλαβε από το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η σεζόν 2020-21 ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Μπεσίκτας στο γήπεδο της Τούμπας, πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και πλέον δουλεύει ενόψει της σέντρας στο πρωτάθλημα της Super League και της επόμενης ευρωπαϊκής πρόκλησης.

Η Τετάρτη (26.08) και η Πέμπτη (27.08) ήταν αφιερωμένες στην σωματική και πνευματική ξεκούραση όλων, μετά τη μάχη της Τούμπας κόντρα στους Τούρκους.

Το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη δουλειά το πρωί της Παρασκευής (28.08) με μία δυνατή προπόνηση, που αφορούσε κυρίως το τακτικό κομμάτι, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις.

Τ’αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ροντρίγκο Σοάρες έδειξαν ότι ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στην κατάφυση του αριστερού δικεφάλου και η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 5-6 εβδομάδες.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συνέχισε με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Ο Λέο Μάτος μετέβη με ειδική άδεια στη Βραζιλία για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει στις 04.09. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί θ’ακολουθεί το εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα που έλαβε από το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ.

Το Σάββατο (28.08) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία».