Skip to main content

ΠΑΟΚ: Εκτός για το φιλικό με τη Λαμία ο Μάριν Λέοβατς

Ο Κροάτης αριστερός μπακ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του ισχίο και θα απουσιάσει από τη φιλική αναμέτρηση εναντίον της στερεοελλαδίτικης ομάδας

Εκτός και από την αυριανή φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία θα μείνουν οι Χοσέ Κρέσπο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

O Ισπανός αμυντικός μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο δεξί ισχίο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι δεν έχει κάτι ανησυχητικό, αλλά προτιμήθηκε να απέχει για να προφυλαχθεί.

Αντίστοιχα ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς μετά από τρεις μέρες.

Τέλος πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Μάριν Λέοβατς μετά από μικροενοχλήσεις που ένιωσε στο δεξί ισχίο, και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση εναντίον της στερεοελλαδίτικης ομάδας αν και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη θέση του Κροάτη αριστερού μπακ για το σημερινό φιλικό εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ενώ εκτός έμεινε ο Δημήτρης Λημνιός.

Αναλυτικά η αποστολή του «Δικεφάλου» θα το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία:

Σιαμπάνης, Μελίσσας, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Κάτσε, Λημνιός, Πέλκας, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Δημητριάδης, Δημητρίου, Χατζηδίμπας, Τζοβάρας, Τσαούσης και Γκαργκαλατζίδης.