Skip to main content

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει το «PAOK TV» - Η τιμή για Ολυμπιακό

Ο «Δικέφαλος» θα υποδεχθεί τους «ερυθρόλευκους» για την πρεμιέρα των play-off της Super League στις 7 Ιουνίου και ώρα 19:30.

Την τιμή για όλους όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα των play-off της Super League μέσω του «PAOK TV» γνωστοποίησε ο ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος» θα υποδεχθεί τους Πειραιώτες, την Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας και οι υποστηρικτές του θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη σπουδαία αναμέτρηση μέσα από το κανάλι της ομάδας με κόστος 7,99 ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Μετά από σχεδόν τρεις μήνες αποχής, η Super League είναι και πάλι εδώ και κάνει σέντρα με ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας και φυσικά στο PAOK TV.

To μεσημέρι της Πέμπτης (28.05), μετά το ΔΣ που πραγματοποιήθηκε, ανακοινώθηκε και επίσημα πως θα έχουμε και πάλι αγωνιστική δραστηριότητα, ενώ αποφασίστηκε και το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών των Play Offs.

Η ομάδα μας κάνει πρεμιέρα στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή (07.06) στις 19:30, μία αναμέτρηση που θα παρακολουθήσετε φυσικά από το PAOK TV.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για τους ετήσιους συνδρομητές και σε Pay Per View με 7,99 ευρώ.

Για να αγοράσετε το παιχνίδι πατήστε εδώ.

Την 2η αγωνιστική ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (Σάββατο 13.06, 21:30) και την 3η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στην Τούμπα (Σάββατο 20.06, 20:30)».