Skip to main content

Επιθυμία του Αντόνιο Τσόλακ να παραμείνει στη Μάλμε - Τι αξιώνει ο ΠΑΟΚ

Οι διαπραγματεύσεις για την οριστική μεταγραφή του 28χρονου Κροάτη ποδοσφαιριστή συνεχίζονται - Ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στη Σουηδία.

Η καλή αγωνιστική του παρουσία, το κλίμα που συνάντησε και τον ικανοποιεί απόλυτα και κυρίως η απόδοσή του στα παιχνίδια του σουηδικού πρωταθλήματος, αλλά και της Ευρώπης, οδηγούν τον Αντόνιο Τσόλακ στην απόφαση να παραμείνει στη Μάλμε και μετά το πέρας του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ, που ολοκληρώνεται στο τέλος αυτού του μήνα.

Οι διαπραγματεύσεις για την οριστική μεταγραφή του 28χρονου Κροάτη ποδοσφαιριστή συνεχίζονται, με τον ΠΑΟΚ να αξιώνει την ρήτρα των τριών εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει για την μετακίνησή του. Ο ίδιος ελπίζει ότι θα δοθεί αυτό το ποσό από την Μάλμε, ώστε να συνεχίσει την πορεία του σε μία ομάδα στην οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως, έχοντας πετύχει 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, 14 στο πλαίσιο του σουηδικού πρωταθλήματος και άλλα 5 στα προκριματικά του Champions League.

Στον ΠΑΟΚ παράλληλα ασχολούνται με την πολύ πιθανή επιστροφή του Λέο Ζαμπά από την Βραζιλία και την επανένταξή του στο ρόστερ, από το οποίο μάλλον αποχωρεί ο Σίντζι Καγκάβα. Ο Ιάπωνας επιθετικός μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μόλις 138 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για τη λύση του συμβολαίου του, με πιθανή μετακίνησή του στο MLS των ΗΠΑ.