Skip to main content

ΠΑΟΚ: Έτοιμος να χειρουργηθεί ο Μαουρίσιο, ατομικά οι Καντουρί-Πέλκας

Οι Στέλιος Μαλεζάς και Νίκος Καρέλης προπονήθηκαν κανονικά σήμερα, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Την προετοιμασία τους για την σαββατιάτικη αναμέτρηση εναντίον του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο ξεκίνησαν σήμερα (δείτε εδώ) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Όσοι παίκτες του «Δικεφάλου» αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και υπό δυνατή βροχή δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Δημήτρης Πέλκας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα και έκαναν θεραπείες, όπως και ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Αντίθετα οι Στέλιος Μαλεζάς και Νίκος Καρέλης προπονήθηκαν κανονικά, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο από την πλευρά του, ακολουθεί θεραπεία προκειμένου να ηρεμήσει η άρθρωση και να μπορέσει να μπει στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του τραυματισμού που αποκόμισε στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Η αυριανή προπόνηση των «ασπρόμαυρων» είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.