Skip to main content

Ο τραυματισμός του Μπράντον επισκίασε τη φιλική ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Πανσεραϊκό (vid)

Ο Λουτσέσκου επέλεξε ενδεκάδα με νέα πρόσωπα θέλοντας να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν παίξει αρκετά- Ανησυχία για τον τραυματισμό του Μπράντον

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Πανσερραϊκό σε -κεκλεισμένων των θυρών- φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.

Ωστόσο, το φιλικό επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μπράντον Τόμας, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για θλάσση και εάν αυτό επιβεβαιωθεί ο ΠΑΟΚ θα χάσει μία πολύτιμη μονάδα ενόψει των κρίσιμων αγώνων του Οκτωβρίου. Μετά την παραχώρηση Κούτσια, και εάν απουσιάσει ο Τόμας, ο Ολιβέιρα θα είναι ο μόνος διαθέσιμος φορ και έτσι θα κληθεί από τον ΠΑΟΚ Β’ ο Γκορντεζιάν, όπως είχε πει ο Λουτσέσκου απαντώντας σε σχετικά ερώτηση, Ο Μπράντον Τόμας θα υποβληθεί σε μαγνητική τη Δευτέρα.

Το παιχνίδι

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου του έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πάρει αρκετά λεπτά στα επίσημα παιχνίδια κι έκαναν δοκιμές πριν το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.Το παιχνίδι είχε ένταση, ρυθμό και δυναμικές μονομαχίες με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες με 1-1.Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18′, με τον ΠΑΟΚ να έχει δοκάρι στο 12′ με τον Κουαλιάτα.

Ο Ουρουγουανός είχε δύο ακόμα καλές στιγμές στο πρώτο μέρος χωρίς να βρει στόχο, ενώ ο Δικέφαλος έφτιαξε κι άλλες φάσεις, χωρίς να βρει κάποιο τέρμα.Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έδωσαν ακόμα περισσότερο χώρο στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει την κατοχή, να κάνει τελικές και να ισοφαρίζει στο φινάλε με τον Νάρεϊ μετά από ασίστ του Ολιβέιρα..Η σύνθεση του Δικεφάλου:Ζίβκοβιτς (60′ Ταλιχμανίδης ), Σάστρε , Νάσμπεργκ , Κάργας , Ράφα Σοάρες (67′ Τσαούσης ), Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες (67′ Μουργκ ), Ελ Καντουρί , Ρικάρντο (46′ Μπράντον , 85′ Ολιβέιρα ), Κουαλιάτα , Ολιβέιρα (67′ Νάρεϊ ).