Skip to main content

ΠΑΟΚ για μέτρα στα γήπεδα: Τιμωρητική η διάθεση - Τουλάχιστον στο 30% η χωρητικότητα

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στη σημερινή σύσκεψη στη Super League θα είναι αρνητική - Τα δύο επιχειρήματα του Δικεφάλου του Βορρά

Σήμερα θα γίνει στη Super League σύσκεψη για τη λήψη αποφάσεων στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σχετικά με την προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ θα είναι αρνητική και συνοψίζεται από τα εξής επιχειρήματα.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θεωρεί πως πρόκειται για μέτρα που κινούνται σε λανθασμένη κατεύθυνση, με τιμωρητική διάθεση απέναντι σε φιλάθλους, αρκετοί εκ των οποίων πήραν την απόφαση να εμβολιαστούν προκειμένου να καταστεί δυνατό να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας και να παρακολουθούν την ομάδα τους.

Εφόσον η κατάσταση της πανδημίας επιτάσσει αυστηρότερα μέτρα, σύμφωνα με τον Δικέφαλο, το κοινωνικά δίκαιο και εφαρμόσιμο μέτρο θα ήταν μειωμένη παρουσία, αλλά σε ποσοστό τουλάχιστον 30% της χωρητικότητας ανά θύρα, ώστε και οι αποστάσεις να τηρούνται και οι έλεγχοι να διευκολυνθούν, αλλά και τουλάχιστον οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας -πλήρως εμβολιασμένοι- να μην αντιμετωπιστούν τιμωρητικά. Στην πράξη είναι αδύνατο για όλες τις ομάδες να βρουν έναν δίκαιο τρόπο ώστε με 1.000 εισιτήρια να εξυπηρετήσουν όσους δικαιούνται να βρίσκονται στη θέση τους.