Skip to main content

ΠΑΟΚ: Για την 16η του νίκη με Σβιντέρσκι στην αποστολή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του το σύνολο των νέων προσώπων που εντάχθηκαν στην ομάδα μέσα στον Ιανουάριο.

Την 16η του επικράτηση σε 17 αγώνες στην φετινή Super League ψάχνει κόντρα στον ΟΦΗ σήμερα το απόγευμα (17:15), ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του, πριν τα ντέρμπι.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του το σύνολο των νέων προσώπων που εντάχθηκαν στην ομάδα μέσα στον Ιανουάριο.

Μετά το ντεμπούτο, με γκολ, του Γιόσιπ Μίσιτς, στην αποστολή θα βρεθεί για πρώτη φορά και ο Κάρολ Σβιντέρσκι, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννούλης, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο.

Στις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού επιστρέφει και ο Αλμπέρτο Κάνιας, που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, αν και δεν προορίζεται για βασικός στο παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο προπονητής του Δικεφάλου, η πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά και Ακπόμ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Στο στρατόπεδο των Κρητικών, ο υπηρεσιακός Νίκος Καραμπετάκης έρχεται στην Τούμπα με μόλις μια απουσία, αυτή του πρώην «ασπρόμαυρου» Βασίλη Κουτσιανικούλη, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Εργοτέλη.

Ο ΟΦΗ δεν έχει βρει ακόμα την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, αφού σε 8 δοκιμασίες μακριά από το «Γεντί Κουλέ» έχει αποσπάσει τέσσερις ισοπαλίες, γνωρίζοντας άλλες τόσες ήττες.

Συνολικά, σε 17 αγωνιστικές έχουν μαζέψει 15 βαθμούς όντας μέσα στην επικίνδυνη ζώνη.

Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

Στρέζος, Σωτηρίου, Μπράουν, Γιαννούλης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Νάστος, Οικονόμου, Μεγιάδο, Κυριακίδης, Νέιρα, Ναμπί, Βουό, Ντίνας, Σάσι, Γιακουμάκης, Πέρσον.