Skip to main content

ΠΑΟΚ: Γκολ και θέαμα στο φιλικό με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ (video)

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δεν δυσκολεύτηκε ιδιαιτέρως και φρόντισε με το καλημέρα να επιβάλλει το ρυθμό της και να καθαρίσει την υπόθεση νίκη.

Με πέντε γκολ «κέρασε» ο ΠΑΟΚ την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ (5-0) στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση της ρουμανικής ομάδας.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δεν δυσκολεύτηκε ιδιαιτέρως και φρόντισε με το καλημέρα να επιβάλλει το ρυθμό της και να εξαργυρώσει τον επιθετικό μονόλογο με τρία γκολ.

Λημνιός (5'), Πέλκας (27'), Ντούγκλας (32'), «καθάρισαν» για τον Δικέφαλο του Βορρά στο α΄ημίχρονο για να δώσουν σκυτάλη σε Ελ Καντουρί (76') και Γαϊτανίδη (82').

Ουνιβερσιτατέα Κλουζ: Μποζοάνκα, Μπέρσι, Κέι, Ινάσιο, Τελσέαν, Παρβουλέσκου, Κέιτιλ, Φλορέσκου, Φιρμίνιο, Γκάβρα, Γκόγκα.

ΠΑΟΚ: Μελίσσας (46’ Ζίβκοβιτς), Μάτος (70’ Δεληγιαννίδης, 81’ Μιχάι), Βαρέλα (70’ Ίνγκασον), Κρέσπο (70’ Χατζηισαΐας), Γιαννούλης (70’ Ροντρίγκο), Μίσιτς (60’ Ελ Καντουρί), Αουγκούστο (60’ Κάτσε), Λημνιός (60’ Ενρίκε), Μπίσεσβαρ (60’ Στοχ), Πέλκας (70’ Λάμπρου, 83’ Τσιγγάρας), Ακπόμ (70’ Γαϊτανίδης).