Skip to main content

ΠΑΟΚ: Γλύτωσε το χειρουργείο ο Αουγκούστο-Το πλάνο αποκατάστασης (vid)

Ο Βραζιλιάνος χαφ του «Δικεφάλου» θα υποβάλλεται κάθε εβδομάδα σε εξετάσεις προκειμένου να καταγράφεται η πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση εναντίον του Ολυμπιακού συνέχισαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία με το πρόγραμμά τους να περιλαμβάνει  φυσική κατάσταση, κυκλοφορία της μπάλας, τελειώματα και παιχνίδι σε μισό γήπεδο.

Ο Άμπελ Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντούγκλας Αουγκούστο που τραυματίστηκε στο γόνατο, επανεξετάστηκε από το ιατρικό τιμ κι από τη στιγμή που το πόδι του δεν είχε στροφική αστάθεια, αποφασίστηκε από κοινού, ο τραυματισμός του στον οπίσθιο χιαστό ν’ αντιμετωπιστεί αρχικά με συντηρητική αγωγή.

Συγκεκριμένα, κατά τον πρώτο μήνα της αποθεραπείας, ο Βραζιλιάνος χαφ των «ασπρόμαυρων» θα υποβάλλεται κάθε εβδομάδα σ’ εξετάσεις προκειμένου να καταγράφεται η πορεία της αποθεραπείας και η αντίδραση του οργανισμού του στη θεραπεία κι έτσι να καταρτιστεί το πλάνο για το δεύτερο επίπεδο αποκατάστασης.

Αύριο, ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.