Skip to main content

ΠΑΟΚ: Η ανατροπή με τον Βαρέλα, ο ρόλος του Βιεϊρίνια και οι απολαβές

Ο σχεδόν «φευγάτος» αμυντικός φαίνεται ότι θα μείνει άλλα τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη και στον Δικέφαλο του Βορρά - Το παρασκήνιο

Ανατροπή στην ανατροπή, ο Φερνάντο Βαρέλα -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου..- θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Ο 31χρονος στόπερ συναντήθηκε χθες με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και στη νέα προσέγγιση που του έγινε έδειξε θετικός για να συνεχίσει στους «ασπρόμαυρους» με τους όρους της ομάδας. Ο Γιώργος Σαββίδης άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο μέσω του γνωστού του τρόπου, του Instagram, και στη συνέχεια τα ρεπορτάζ άρχισαν να συγκλίνουν στην παραμονή του ανθρώπου που είχε κομβικό ρόλο στο φετινό νταμπλ.

Ο Δικέφαλος και ο Βαρέλα τα βρήκαν για ένα συμβόλαιο τριών ετών, το οποίο προβλέπει αμοιβή 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως, συν 100.000 ευρώ μπόνους αν πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, αλλά και ακόμη 200.000 ευρώ, εφόσον η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Live Sport. Με αυτό το deal, ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι άφησε στην άκρη προσφορά από την Ασία, η οποία ήταν καλύτερη κατά τουλάχιστον 500.000 ευρώ.

Μάλιστα, τονίζεται και ο κομβικός ρόλος του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αποτέλεσε «γέφυρα» ανάμεσα στην πλευρά της διοίκησης και του ποδοσφαιριστή. Κατάφερε να πείσει την οικογένεια Σαββίδη ότι πρέπει να υπάρξει νέος κύκλος επαφών, οι οποίες φαίνεται πως θα έχουν αίσιο τέλος.

Επίσης, σημαντικό κριτήριο για τον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήριο ήταν η οικογένειά του, η οποία περνά όμορφα στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη.