Skip to main content

ΠΑΟΚ: Η σημερινή απόφαση να είναι η τελευταία ανάλογη στο ποδόσφαιρο

Ο πρωταθλητής, με 22 πραγματικούς βαθμούς διαφοράς από την αντίπαλό του, θα πάει με πίστη για ένα ακόμη τρόπαιο, τονίζουν οι «ασπρόμαυροι»

Άμεση ήταν η πρώτη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόφαση του Γ. Βασιλειάδη να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς την παρουσία φιλάθλων των δύο φιναλίστ Δικεφάλων.

Η σημερινή απόφαση ελπίζουμε να είναι η τελευταία ανάλογη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σημειώνουν χαρακτηριστικά από τη Μικράς Ασίας, αφήνοντας, δε, αιχμές για την εγκατάσταση του VAR μόνον στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η θέση του Δικεφάλου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ρητά ήθελε να εξαντληθεί η πιθανότητα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου κανονικά με κόσμο και των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ, με VAR και ξένο διαιτητή.

Η σημερινή απόφαση ελπίζουμε να είναι η τελευταία ανάλογη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε περίπτωση μάλιστα που ήταν προαποφασισμένος ο τρόπος διεξαγωγής, αναρωτιόμαστε γιατί στην πιθανότητα τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ήταν έντονη εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, εγκαταστάθηκε το VAR μόνο στο ΟΑΚΑ, σε μια παραβίαση της κοινής λογικής, ώστε για μια ακόμη φορά να παίξει ο ΠΑΟΚ έναν τελικό στη φυσική έδρα του αντιπάλου του.

Ας είναι. Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τους δυο τελευταίους τελικούς, είναι ο πρωταθλητής με 22 πραγματικούς βαθμούς διαφοράς από την αντίπαλό του και θα πάει με πίστη για ένα ακόμη τρόπαιο».