Skip to main content

ΠΑΟΚ: Ίωση ο Πασχαλάκης, δύσκολα με Παναθηναϊκό ο Κρέσπο (video)

Ο Ισπανός στόπερ του «Δικεφάλου» ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες για ακόμη μια ημέρα - Κανονικά οι Μάτος, Βιεϊρίνια και Αουγκούστο.

Την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ συνέχισαν σήμερα το πρωί στη Νέα Μεσημβρία, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά, οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν ένα πρόγραμμα το οποίο κατά κύριο λόγο ήταν αφιερωμένο σε δουλειά με τη μπάλα. Ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και όσο το ένα δούλευε σε κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο, το δεύτερο έκανε εξάσκηση στα τελειώματα. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν και στο φινάλε διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έμεινε στο σπίτι λόγω ίωσης, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι Λέο Μάτος, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ντούγκλας Αουγκούστο. Ο Χοσέ Κρέσπο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες.

Ο Λέο Ζαμπά υποβλήθηκε σε προγραμματισμένο καθαρισμό στο τραυματισμένο του γόνατο και τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στο πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Αύριο, ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.