Skip to main content

ΠΑΟΚ: Κεσέρου και Ομπράντοβιτς οι μετεγγραφικοί στόχοι που ξεχωρίζουν

Πρόκειται για δύο υποθέσεις που παρουσιάζουν τις δικές τους δυσκολίες, αφού και οι δύο παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις ομάδες τους

Δύο μετεγγραφές φαίνεται πως επιχειρεί να ολοκληρώσει τις επόμενες ημέρες ο ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Live Sport», στον Δικέφαλο κινούνται σε διπλό ταμπλό, καθώς ενδιαφέρονται για τον Κλαούντιου Κεσέρου της Λουντογκόρετς και τον Ιβάν Ομπράντοβιτς της Άντερλεχτ.

Πρόκειται για δύο υποθέσεις που παρουσιάζουν τις δικές τους δυσκολίες, αφού και οι δύο παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις ομάδες τους.

Τον Ρουμάνο επιθετικό γνωρίζει πολύ καλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Παρότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, η ρήτρα αποδέσμευσής του δεν είναι μεγάλη και το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για τους «ασπρόμαυρους». Μάλιστα, ο Κεσέρου δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα και να συνεργαστεί με τον συμπατριώτη του.

Όσον αφορά τώρα τον Ομπράντοβιτς, ο Σέρβος μπακ-χαφ προέρχεται από μία «γεμάτη» χρονιά στο βελτικό πρωτάθλημα και η ρήτρα αποδέσμευσής του θεωρείται υψηλή, αλλά ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να αλλάξει περιβάλλον και να πάει σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει στόχους τα επόμενα χρόνια.

Εάν αποκτηθεί ο 29χρονος άσος, τότε ο Λουτσέσκου θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί τον Βιεϊρίνια μέσα στη σεζόν.