Skip to main content

ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακός μαθαίνουν αντιπάλους στον γ' προκριματικό του Ch.L.

Τους αντιπάλους τους στον γ' προκριματικό του Champions League μαθαίνουν σήμερα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Ποιους θέλουν να αποφύγουν

Στις 13:00 ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα μάθουν τους αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς θα γίνει η κλήρωση στη Νιόν.

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ήδη πως στο γκρουπ των πρωταθλητών υπάρχει ο ισχυρός Άγιαξ που έφτασε ως τα ημιτελικά στην περασμένη σεζόν και τον έχει αντιμετωπίσει άλλες δύο φορές (ισάριθμες προκρίσεις ο Αγιαξ). Από εκεί και πέρα, υπάρχουν εξίσου δύσκολοι και δυνατοί αντίπαλοι, οι οποίοι θα προκύψουν από πέντε διαφορετικά ζευγάρια. Ανάμεσά τους η Σέλτικ, που απέκλεισε πέρυσι η ΑΕΚ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και το ΑΠΟΕΛ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ:

- Αγιαξ (70.500)
- Σέλτικ (31.000) ή Νόμε Κάλιου (3.500)
- Κοπεγχάγη (31.000) ή ΤΝS (6.000)
- Ντιναμό Ζάγκρεμπ (29.500) ή Σαμπουρταλο (0.950)
- ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (27.500) ή Ρόζενμποργκ (11.500)
- ΑΠΟΕΛ (25.500) ή Σουντέσκα (3.000)

Μακριά από Κράσνονταρ θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αν περάσει το εμπόδιο της Πλζεν και παίξει στον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Κράσνονταρ, Μπριζ, Μπασακσεχίρ και ΛΑΣΚ Λίντσερ. Σε περίπτωση που πέσει πάνω στην Κράσνονταρ του... Μάρκους Μπεργκ, τότε στα πλέι οφ για την πρόκριση στους ομίλους, θα βρεθεί υποχρεωτικά στον δρόμο του η Πόρτο. Αυτό, γιατί η Ουκρανική Ντιναμό Κιέβου, δε γίνεται να παίξει με ρωσική ομάδα, από τη στιγμή που υπάρχει εμπάργκο από την UEFA, μεταξύ ομάδων των δύο χωρών.

Οι πιθανοί αντίπαλοί του στον γ’ προκριματικό γύρο:

- Μπριζ
- Κράσνονταρ
- Μπασακσεχίρ
- ΛΑΣΚ Λίντσερ