Skip to main content

ΠΑΟΚ: Κουβέντα για να βρεθεί λύση με τους Χάτσερ - Ζάρα

Ο «Δικέφαλος» διεμήνυσε στους δύο γκαρντ πως επιθυμεί να τους δώσει μία προκαταβολή προκειμένου να καλυφθούν εν καιρώ τα δεδουλευμένα τους.

Τη διευθέτηση των οφειλών της προς τους παίκτες θέτει σε αυτή τη φάση ως προτεραιότητα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως μεταδίδει το «PAOK24», στο πλαίσιο αυτό, έχει γίνει επαφή με την πλευρά, τόσο του Θοδωρή Ζάρα όσο και του Γουίλ Χάτσερ.

Αμφότεροι, έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους (Ηρακλής και Περιστέρι αντίστοιχα), αλλά ο πρώτος έχει καταθέσει προσφυγή, διεκδικώντας ένα ποσό που φτάνει τα 77.000 ευρώ, ενώ ο δεύτερος, μπορεί να φτάσει μέχρι τη FIBA αν δεν βρεθεί λύση για τις περσινές οφειλές.

Αυτό που ειπώθηκε από τον «Δικέφαλο», είναι να δοθεί μία προκαταβολή και στους δύο, προκειμένου να υπογραφούν διακανονισμοί και να καλυφθούν εν καιρώ, τα δεδουλευμένα τους.

Η πλευρά των παικτών είναι θετική στη συγκεκριμένη πρόταση και μένει από πλευράς «ασπρόμαυρων», να δοθεί ένα ποσό για την προκαταβολή και στη συνέχεια, να τηρηθεί ο διακανονισμός στις ημερομηνίες που αναμένεται να συμφωνηθούν.

Από τη στιγμή που θα γίνει το παραπάνω, τότε αναμένεται να αποσυρθεί και η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Έλληνας γκαρντ, ωστόσο τα δεδομένα για να γίνει κάτι τέτοιο, είναι συγκεκριμένα.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Αμερικανό άσο, ο οποίος είχε συμφωνία και για την επόμενη σεζόν, αλλά η κουβέντα που γίνεται έχει να κάνει με τα περσινά οφειλόμενα, καθώς δεν υπάρχει διάθεση, με τα τωρινά δεδομένα, να διεκδικήσει χρήματα που δεν έχει δουλέψει.