Skip to main content

ΠΑΟΚ: Μεγάλη τιμή για τον Αουγκούστο, κλήθηκε στην Εθνική Βραζιλίας!

Ο Αντρέ Ζαρντίν κάλεσε τον Λατινοαμερικάνο χαφ του «Δικεφάλου» στην ομάδα U23 της Σελεσάο ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά.

Μια μεγάλη πρόκληση έρχεται για τον Ντούγκλας Αουγκούστο καθώς ο 22χρονος μέσος του ΠΑΟΚ κλήθηκε από Αντρέ Ζαρντίν στην Εθνική Βραζιλίας U23, ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το προσεχές καλοκαίρι.

Η είδηση αυτή προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» και πρώτος ο Γιώργος Σαββίδης έσπευσε να συγχαρεί διαδικτυακά τον Λατινοαμερικάνο άσο του νταμπλούχου υπογραμμίζοντας πως άξιζε αυτή την τιμή.

Για να καταλάβει κανείς τη σπουδαιότητα αυτής της κλήσης για τον νεαρό χαφ του «Δικεφάλου» μπορεί να δει ότι στο ρόστερ της «Σελεσάο» υπάρχουν ονόματα παικτών που αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο όπως οι αμυντικοί Λιάνκο (Τορίνο), Ιμπάνιες (Αταλάντα) και Ντοντό (Σαχτάρ Ντόνετσκ), οι μέσοι Γουέντελ (Σπόρτινγκ Λισαβώνας), Τιάγκο Μαΐα (Λιλ) και οι επιθετικοί Παουλίνιο (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Κούνια (Λειψία), Πέδρο (Φιορεντίνα) και Μαρτινέλι (Άρσεναλ).