Σάββατο 8 Αυγούστου 2020
x

ΠΑΟΚ: ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ... ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΧΟΣΕ ΚΡΕΣΠΟ! (ΦΩΤΟ)

Ο Ισπανός αμυντικός του «Δικεφάλου» απευθύνθηκε στο σύμβολο της πόλης εκφράζοντας τα συναισθήματά του για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Έναν ξεχωριστό τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων του επέλεξε ο Χοσέ Κρέσπο μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για τα τεκταινόμενα του αγώνα με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός αμυντικός του «Δικεφάλου» επέλεξε να γράψει ένα γράμμα στον Λευκό Πύργο σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικά, ο παίκτης των «ασπρόμαυρων» έγραψε στο Instagram:

«Αγαπητέ Λευκέ Πύργε... Κανείς δεν καταλαβαίνει την αγάπη μας, είναι τρέλα, παθιασμένη, ίσως πλατωνική, αλλά πάνω απ' όλα αιώνια.

Ο καθένας παλεύει για την αγάπη μας, οι άνθρωποι είναι σύμμαχοι για να εμποδίσουν την αγάπη μας, οι μαφίες μάχονται με έναν βρώμικο τρόπο μεταξύ τους, κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να μας εμποδίσουν να δούμε ο ένας τον άλλον, για να απολαύσουμε o ένας τον άλλον. Αλλά μείνε ήρεμος, περίμενε για μας, μην σταματάς να πιστεύεις στην αγάπη μας. Θα πολεμήσουμε ενάντια σε όλους εκείνους που δεν μας αφήνουν να αντιδράσουμε.

Mόνο η μπάλα είναι ο συνεργός μας και αν εδώ δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα, εμείς θα την κάνουμε να παλέψει μαζί μας. Σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί, αν δεν μας αφήσουν φέτος εμείς θα παλέψουμε για την επόμενη που θα είμαι μαζί σου. Μην σταματήσεις να πιστεύεις ότι η αγάπη μας. Είναι μοναδική και καθαρή. Περίμενέ μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ