Skip to main content

ΠΑΟΚ: Νέα μαγνητική για Αουγκούστο και κρίσιμη απόφαση για επέμβαση

Σήμερα ο χαφ του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί και πάλι σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την αποθεραπεία του

Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας είχε γίνει γνωστό από τον ΠΑΟΚ ότι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού. Η απόφαση τότε ήταν να περιμένουν το πόδι του Αουγκούστο να ηρεμήσει (ξεπρηστεί) πριν ληφθεί η οριστική απόφαση για το αν ο Βραζιλιάνος μέσος του Δικεφάλου περάσει το χειρουργείο.

Τις τελευταίες ημέρες το πρήξιμο έχει μειωθεί αισθητά και έτσι, σήμερα, ο χαφ του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί και πάλι σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την αποθεραπεία που θα ακολουθηθεί.

Σύμφωνα με το Metrosport.gr, στην περίπτωση του 23χρονου μέσου, υπάρχει μία πολύ κρίσιμη παράμετρος. Ενδεχόμενο νυστέρι θα σημάνει αυτόματα ότι ο Ντόουγκλας θα πρέπει να μείνει περίπου έξι μήνες εκτός γηπέδων (ίσως και παραπάνω). Αντίθετα, αν διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί με συντηρητική αγωγή, τότε μπορεί να απαιτηθούν μόλις 2-3 μήνες. Και η διαφορά στον χρόνο αποθεραπείας είναι αρκετά μεγάλη και είναι αυτή που προβληματίζει στην τελική απόφαση.