Skip to main content

ΠΑΟΚ: Πανικός με το «PAOK TV» για την αναμέτρηση με Παναθηναϊκό!

Περισσότεροι από 50.000 συνδρομητές παρακολούθησαν το μεγάλο παιχνίδι με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το τραπεζικό σύστημα λόγω ζήτησης.

Πανικός έγινε με το «PAOK TV» στο μεγάλο κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ εναντίον του Παναθηναϊκού καθώς 50.000 συνδρομητές παρακολούθησαν την αναμέτρηση με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το τραπεζικό σύστημα λόγω ζήτησης!

Όπως μεταδίδει το «Metrosport», στον αριθμό αυτό συνυπολογίζονται τόσο οι ετήσιες συνδρομές, όσο κι αυτές μίας χρήσης τύπου pay per view, ενδεικτικό της μεγάλης ζήτησης ήταν πως μπλόκαρε το το διατραπεζικό σύστημα πληρωμής λόγω μεγάλης ζήτησης.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» η ομάδα δεν έχει καμία ευθύνη για το πρόβλημα που προέκυψε, αλλά η τράπεζα που δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει όλες τις ταυτόχρονες αγορές.

Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποιο όριο στο σύστημα μετάδοσης της ομάδας, όσον αφορά τον όγκο των συνδρομητών που μπορεί να αντέξει.

Οι πρωταθλητές αναμένουν πολύ μεγαλύτερο όγκο συνδρομών στα επόμενα εντός έδρας μεγάλα παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.