Skip to main content

ΠΑΟΚ: Παίρνει μέτρα για τους πυρσούς-Σκέψη για αυξήσεις στα διαρκείας!

Σε σύσκεψη στην Τούμπα συζητήθηκαν διάφορες εναλλακτικές προτάσεις ώστε να καλυφθεί από τη νέα σεζόν η οικονομική ζημιά αυτών των ενεργειών

Σύσκεψη μεταξύ των επιτελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τούμπα, μετά την αυστηρή έκθεση του παρατηρητή στην αναμέτρηση με την Τσέλσι, για το Europa League, λόγω των δεκάδων πυρσών και καπνογόνων που άναψαν κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Η σύσκεψη έλαβε χώρα εξαιτίας του έντονου προβληματισμού που υπάρχει στις τάξεις της διοίκησης για τα πολύ υψηλά πρόστιμα που επιβάλλονται κάθε χρόνο στην ομάδα από συμπεριφορές των φιλάθλων. 

Οι Μάκης Γκαγκάτσης και Μαρία Γκοντσαρόβα παρουσίασαν τις συνολικές τιμωρίες και, πέρα από τις εντολές που δόθηκαν για ακόμη εντατικότερους ελέγχους, συζητήθηκαν και διάφορες εναλλακτικές προτάσεις ώστε να καλυφθεί από τη νέα σεζόν η οικονομική ζημιά αυτών των ενεργειών.

Για παράδειγμα, στις τάξεις του Δικεφάλου υπάρχει η σκέψη για αύξηση της τιμής των εισιτηρίων διαρκείας ή η μείωση του μπάτζετ σε ποσό αντίστοιχο με τον μέσο όρο των ετήσιων προστίμων.

Το σίγουρο είναι πως μέσα από τις επόμενες συνεδριάσεις θα χαραχθεί η πολιτική του ΠΑΟΚ και θα ληφθούν άμεσα μέτρα για το συγκεκριμένο ζήτημα.