Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΠΑΟΚ: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 6 ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικέφαλου του Βορρά εκπροσώπησαν στο μνημόσυνο ο Όμαρ Ελ Καντουρί και ο Ίνγκι Ίνγκασον - Ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Έγινε σήμερα, Κυριακή (3/10) το ετήσιο μνημόσυνο για τα 22 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ που επέστρεφαν από την Αθήνα μετά από παιχνίδι των ασπρόμαυρων.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικέφαλου του Βορρά εκπροσώπησαν στο μνημόσυνο ο Όμαρ Ελ Καντουρί και ο Ίνγκι Ίνγκασον, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να κάνει τη δική της αναφορά, με την εξής ανακοίνωση:

«Η μνήμη δε σβήνει. Τα έξι παιδιά που έφυγαν στις 04.10 του 1999 στα Τέμπη ήταν, είναι και θα είναι για πάντα μαζί μας, δίπλα μας και θα μας οδηγούν. Σύσσωμη η οικογένεια του Δικεφάλου τίμησε τη μνήμη του Χαράλαμπου, του Δημήτρη, της Χριστίνας, του Αναστάσιου, του Γεώργιου και του Κυριάκου. Το μνημόσυνο τελέστηκε στο σημείο που κόπηκε το νήμα της ζωής των έξι αδερφών μας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ, ο ΑΣ αλλά και οι φίλοι της ομάδας ήταν όλοι εκεί. Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου εκπροσώπησαν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ίνγκι Ίνγκασον».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ