Skip to main content

ΠΑΟΚ: Προσπάθειες να επιστρέψει ο Κρέσπο από την Ισπανία

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων των παικτών θα ανάψουν το πράσινο φως για τις ομαδικές προπονήσεις - Ψάχνουν τρόπο να φέρουν πίσω τον Κρέσπο

Από αύριο θα ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις στον ΠΑΟΚ, εφόσον, βεβαίως, δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με τα τεστ κορωνοϊού που θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου έδωσαν ήδη δείγματα τα οποία θα εξεταστούν για κορωνοϊό και εφόσον τα αποτελέσματα τους είναι αρνητικά όπως συνέβη δύο εβδομάδες πριν τότε θα ανάψει και το πράσινο φως και για τις ομαδικές προπονήσεις.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν δίνει το παρών του στη Νέα Μεσημβρία είναι ο Άνχελ Κρέσπο, για τον οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμη τρόπος να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν να φέρουν πίσω τον έμπειρο αμυντικό που βρίσκεται στην πατρίδα του από τον Φεβρουάριο, ωστόσο μέχρι τώρα δεν τα έχουν καταφέρει.

Οι προσπάθειες τους συνεχίζονται και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός ενδέχεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε.

Όταν επιστρέψει θα αξιολογηθεί η κατάσταση της αποθεραπείας του και φυσικά θα πρέπει να μπει σε καραντίνα για 2 εβδομάδες, πριν βρεθεί και αυτός στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου.