Skip to main content

ΠΑΟΚ: Πρόταση από Μπολόνια έξι εκατ. ευρώ για Σφιντέρσκι

Η Μπολόνια φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού προσφέροντας το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Σειρήνες από την Ιταλία ηχούν για τον Κάρολ Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ, αφού η Μπολόνια δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Πολωνό στράικερ του Δικεφάλου, όπως αναφέρουν ιταλικά αλλά και πολωνικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «onet.pl», η Μπολόνια φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού προσφέροντας το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Πολωνοί σημειώνουν ότι ο ΠΑΟΚ ζητάει εφτά εκατομμύρια για την παραχώρηση του Σφιντέρσκι, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται, με την υποσημείωση ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την μεταγραφή του Πολωνού επιθετικού.

Υπενθυμίζεται ότι η επιθετική αιχμή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τρεις παίχτες, τον νεοαφιχθέντα Μίχαλ Κρμέντσικ, που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, τον Αντόνιο Τσόλακ που είναι απογοητευτικός και τον Σφιντέρσκι που παραμένει πρώτος σκόρερ της ομάδας.