Skip to main content

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με τον Αουγκούστο πριν τον αγώνα με την Κοπεγχάγη

Ο Βραζιλιάνος μέσος θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του - Οι Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και ο Ολιβέιρα έκαναν θεραπείες

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Ντάγκλας Αουγκούστο παρουσιάστηκε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ και βάζει πλέον σε ανησυχία τον προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει του μεθαυριανού (4/11) αγώνα με την Κοπεγχάγη για το Europa Conference League.

Ο ξένος ποδοσφαιριστής ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κι αποχώρησε από την προπόνηση. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Οι Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και ο Ολιβέιρα έκαναν θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αύριο Τετάρτη (03/11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:30 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

Το απόγευμα στις 19:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου της Κοπεγχάγης, ενώ στις 20:00 οι Δανοί θα προπονηθούν στο γήπεδο της Τούμπας.