Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΠΑΟΚ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ τοποθετήθηκε εκ νέου για τη φερόμενη δωροδοκία του Μάριου Σιαμπάνη, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πετάει τη μπάλα στην εξέδρα.

«Ως το μεγαλύτερο αυτογκόλ της ιστορίας του Ολυμπιακού» χαρακτηρίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την υπόθεση της φερόμενης δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη, με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε.

Μετά την ανακοίνωση το απόγευμα της Τρίτης, με την οποία καταγγέλλει επίσημα την εμπλοκή του Ολυμπιακού στην υπόθεση, που ξέσπασε μετά τον αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ τοποθετήθηκε εκ νέου και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ξαναρωτάμε τον Ολυμπιακό και ελπίζουμε να μην απαντήσει και πάλι σαν τον έφηβο της φανέλας του.

Καταγγέλλει τον ΠΑΟΚ ότι έβαλε τον Ν.Π. να δωροδοκήσει τον Μάριο Σιαμπάνη;

Καταγγέλλει ότι ο Ν.Π. πήγε μόνος του;

Ξέχασε την καταγγελία Καραπαπά για το δεύτερο άτομο, τον σκληρό ποινικό;

Φοβάται μήπως ότι αυτά που καταγγέλλει είναι το μεγαλύτερο αυτογκόλ της ιστορίας του αφού είναι συνδεδεμένος με την ΠΑΕ ΟΣΦΠ;

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, τόσο ο ίδιος όσο και οποιοδήποτε πρόσωπο που συνδέεται με τον Αντιπρόεδρο και Δ/Σ της ΠΑΕ, δεν έχει ουδεμία σχέση με οποιονδήποτε τέως γενικό αρχηγό.

Η μόνη σχέση πλέον που είναι ξεκάθαρη είναι της ΠΑΕ ΟΣΦΠ με τον Μάριο Σιαμπάνη μέσω της κ. Σουλούκου (αλλά και άλλων στοιχείων που θα κατατεθούν στον εισαγγελέα) όπως επίσης και με τον «σκληρό ποινικό» που οι ίδιοι ανέφεραν σε αυτογκόλ μεγαλύτερο και από του Δεληζήση (εναντίον του ΠΑΣ Γιάννενα το 2018, μην πει κανείς τίποτα, αμέσως να πιαστείτε).

Στον εισαγγελέα θα είμαστε πλέον αυτοβούλως. Είμαστε ακόμη στην αρχή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ