Skip to main content

ΠΑΟΚ: Συντηρητικά ο Μπίσεσβαρ, θεραπεία για Ακπόμ - Ζαμπά (video)

Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός αποκόμισε ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά τη Λαμία και σήμερα συμμετείχε στην αποφόρτιση κάνονας και θεραπεία.

Την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση (19:00) εναντίον της ΑΕΛ στη Θεσσαλία, που ενδεχομένως να κρίνει και τυπικά το πρωτάθλημα, ξεκίνησαν σήμερα (δείτε εδώ) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από διάφορα παιχνίδια και ασκήσεις.

Οι Τσούμπα Ακπόμ και Λέο Ζαμπά έκαναν θεραπεία με το ιατρικό επιτελείο.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος φορ υποφέρει από κάταγμα διάφυσης 3ου μετακαρπίου στο δεξί χέρι, χωρίς παρεκτόπιση, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και μόλις υποχωρήσει το πρήξιμο θα ξεκινήσει τρέξιμο. Αντίστοιχα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ συνέχισε το πρόγραμμά του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο ισχίο.

Από τη μεριά του, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που αποκόμισε ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά τη μάχη με τη Λαμία, συμμετείχε στην αποφόρτιση και την αποθεραπεία της ομάδας, ενώ έκανε και θεραπεία και τις επόμενες δύο ημέρες θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.

Σημειώνεται πως αύριο ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.