Skip to main content

ΠΑΟΚ: Στη Ρίζερσπορ ο Χατζηισαΐας - Συγκινητικό το αντίο του παίκτη

Ο Θεσσαλονικός στόπερ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με τους Τούρκους που θα του αποφέρει 2 εκατ. ευρώ.

Ποδοσφαιριστής της Ρίζερσπορ είναι και επίσημα πλέον ο Δημήτρης Χατζηισαΐας.

Ο Θεσσαλονικιός στόπερ και μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη γειτονική χώρα και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την τουρκικη ομάδα, από την οποία θα εισπράξει συνολικά 2 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, η Ρίζεσπορ ανακοίνωση τη μετεγγραφή του Χατζηισαΐα, αναρτώντας βίντεο στα social media, με συρτάκι και Ζορμπά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Δημήτρη Χατζηισαΐα στη Ρίζεσπορ.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ήρθε τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη του 2016 με μεταγραφή από τον Πανιώνιο. Παρέμεινε στην ομάδα για ενάμιση χρόνο παίζοντας σε 10 παιχνίδια και σκόραρε ένα γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο σεζόν ως δανεικός στον Ατρόμητο.

Το φετινό καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας και λίγο πριν αυτή ολοκληρωθεί ο Χατζηισαΐας παίρνει μεταγραφή στη Ρίζερσπορ.

Ευχαριστούμε Δημήτρη και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας σου!».

Από τη μεριά του, ο Θεσσαλονικιός άσος αποχαιρέτησε διαδικτυακά την οικογένεια του ΠΑΟΚ με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα γράφοντας τα παρακάτω στο Instagram:

«Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν από 22 χρόνια, όταν ο Πατερας μου με πήγε στην θύρα 4 όπου και μαγευτικά και έγινα ΠΑΟΚ πηγαίνοντας μαζί του κάθε Κυριακή στο γήπεδο και με κοινό μας στόχο και όνειρο μια μέρα να αγωνιστώ με τον ασπρόμαυρο δικέφαλο στο στήθος έφτασε η ώρα να κάνει μια μικρή παύση...θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τους κύριο Ιβαν Σαββιδη και τον γιο του Γιώργη που μου έκαναν την τιμή να κάνω ένα παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα..όλους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα από τους φροντιστές και τους συμπαίκτες μου έως τα παιδιά που δουλεύουν στα γραφεία...όσο για τον κοσμο του ΠΑΟΚ και για όλη την υποστήριξη προς το πρόσωπό μου το ευχαριστώ είναι λίγο...ξεκίνησα ένας από εσάς στην θύρα 4 και παραμένω ένας που θα περιμένει πριν από κάθε αγώνα να ακούσει το τύμπανο....ΠΑΟΚ...ΠΑΟΚ.....ΠΑΟΚ....

Σας ευχαριστώ... ».