Skip to main content

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Σμιθ - «Είμαι ηγέτης, θα κάνουμε καλή σεζόν»

«Θέλω να προσφέρω μέσα από την ομάδα, θέλω να παλεύω για αυτήν και να νικάω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου».

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Άνταμ Σμιθ κάνοντας την αρχή στις αφίξεις για τους ξένους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ:

Για τις πρώτες του σκέψεις μετά την άφιξη: «Είμαι ενθουσιασμένος γιατί υπογράψαμε καλούς παίκτες στην εβδομάδα που πέρασε και ανυπομονώ να τους γνωρίσω. Πιστεύω θα είναι μία καλή σεζόν για εμάς».

Για αυτό που θυμάται από της προ διετίας αναμετρήσεις της Σαλόν με τον ΠΑΟΚ: «Θυμάμαι τους υπέροχους φιλάθλους, με την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και το πάθος τους. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία για να πάρουμε νίκες στη διάρκεια της νέας σεζόν».

Για το αγωνιστικό του προφίλ: «Είμαι combo γκαρντ που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, να σουτάρει, να σκοράρει. Είμαι παίκτης ομάδας και ηγέτης. Κυρίως όμως θέλω να νικάω, να κάνω ό,τι χρειάζεται για να νικάμε».

Για την προσαρμογή ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα με τον λίγο χρόνο που έχει μπροστά της: «Θεωρώ ότι η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για μία ομάδα. Για να νικήσεις είτε στο ελληνικό πρωτάθλημα, είτε στο BCL θα πρέπει να παίξεις ως ομάδα. Θα είναι πολύ σημαντικό, να δούμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας στην πορεία».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να προσφέρω μέσα από την ομάδα. Είμαι καλός στο ''1 εναντίον 1''. Όταν το ζητάει ο κόουτς, θα το κάνω. Θέλω όμως να παλεύω για την ομάδα και να νικάω».