Skip to main content

ΠΑΟΚ: Στην καλύτερη ομάδα της Super League οι Μάτος,Λέοβατς,Μαλεζάς

«Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τερματίσουμε πρώτοι στα Play Offs, θέλω να είμαι υγιής και να παίξω καλά», δήλωσε ο Κροάτης μπακ του ΠΑΟΚ

Στην καλύτερη 23αδα της Super League για την φετινή σεζόν μέσω του διαγωνισμού «Έπαθλο Novasports Super League» συμπεριλήφθηκαν οι Λέο Μάτος, Μάριν Λέοβατς και Στέλιος Μαλεζάς.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ δήλωσε για τη βράβευσή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν δουλέψει για τον ΠΑΟΚ. Τους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές γιατί είναι άνθρωποι που κάνουν δουλειές οι οποίες δεν φαίνονται.

Πιστεύω ότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα κι εγώ να αποδώσω, όσο κατάφερα να αποδώσω».

Ο Κροάτης αριστερός μπακ του «Δικεφάλου» με τη σειρά του δήλωσε:

«Σημαίνει πολλά για μένα και είμαι περήφανος που είμαι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος για την εφετινή σεζόν. Για εμάς ήταν μια δύσκολη σεζόν μέχρι τώρα. Πετύχαμε το βασικό μας στόχο, που ήταν το Κύπελλο Ελλάδος και τώρα μπαίνουμε στο τέλος της σεζόν με τα Play Offs. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τερματίσουμε πρώτοι στα Play Offs και προσωπικά θέλω να είμαι υγιής και να παίξω καλά».

Τέλος ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους όσους μας επέλεξαν να βρισκόμαστε σε αυτή τη 18αδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ένα κομμάτι αυτής της ομάδας, το σημαντικό είναι ότι είναι πολλοί παίκτες της ομάδας μου εδώ και αυτό κάτι σημαίνει».