Skip to main content

ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Κραϊόβα για Μίτριτσα και Βαρέλα

Στη Ρουμανία επαναφέρουν στην επικαιρότητα το ενδιαφέρον της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα για τον Αλεξάντρου Μίτριτσα αλλά και τον Φερνάντο Βαρέλα

Την ώρα που στη Ρουμανία αναφέρουν ότι ο Αλεξάντρου Μίτριτσα και ο Φερνάντο Βαρέλα ενδιαφέρουν την Κραϊόβα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στις ΗΠΑ αποκαλύπτεται γιατί είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει κανείς το μέλλον του Ρουμάνου μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με το sport24.gr, η Ένωση Ποδοσφαιριστών του MLS ανακοίνωσε τους μισθούς με τους οποίους αμείβονται τα μέλη της και ανάμεσα σε αυτούς που δημοσιοποιήθηκαν είναι και αυτός του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του Μίτριτσα με τη New York FC του αποφέρει 1,15 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα αυξήθηκε σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν κατά 65% περίπου, από τις 700 χιλιάδες.

"Όταν αποκτήθηκε ο Μίτριτσα φαινόταν να ήταν μια πολύ καλή περίπτωση. Ο μικρόσωμος και γρήγορος επιθετικός ήταν άγνωστος στο MLS και έδειχνε πως μπορεί να είναι ο Ρουμάνος Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και ένας άξιος αντικαταστάτης του Νταβίντ Βίγια.

Όμως δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες αλλά παραχωρήθηκε με δανεισμό τις επόμενες δυο μεταγραφικές περιόδους και καμία ομάδα δεν φαίνεται ότι θα τον αποκτήσει από τη New York FC. Αυτή την στιγμή αγωνίζεται δανεικός στον ΠΑΟΚ και η New York FC πληρώνει ένα άγνωστο μέρος από τα 1,15 εκατομμύρια δολάρια του συμβολαίου του. Το οποίο χάρη στους εξαιρετικούς διαπραγματευτές του αυξήθηκε φέτος κατά 64,3%" αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ρουμάνοι σχετικά με το ενδιαφέρον της Κραϊόβα και του προπονητή της Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ το συμβόλαιο του με την ομάδα από την Νέα Υόρκη έχει ισχύ μέχρι και το χειμώνα του 2023.