Skip to main content

ΠΑΟΚ: Στον Μαουρίσιο για συμπαράσταση ο Φερνάντο Βαρέλα

Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον Βραζιλιάνο είχε εκφράσει την μεγάλη του λύπη για τον τραυματισμό του.

Η εξαιρετική πορεία του ΠΑΟΚ αλλά και η ανάγκη χαλάρωσης από το πιεστικό πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων, έδωσε το περιθώριο στον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου να χορηγήσει τριήμερη άδεια σε όλους τους παίκτες του, μερικοί από τους οποίους έφυγαν εκτός συνόρων.

Ετσι ο Δημήτρης Πέλκας βρέθηκε στο Παρίσι, όπου χθες είδε το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν  με την Μαρσέιγ, ενώ ο Τσούμπα Ακπομ, ταξίδευσε στην πατρίδα του στο Λονδίνο. Πιο ξεχωριστή ήταν η ταξιδιωτική επιλογή του Φερνάντο Βαρέλα, όπου πήγε να συναντήσει και να συμπαρασταθεί στον συμπαίκτη και φίλο του Μαουρίσιο, που βρίσκεται στο Πόρτο για την χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και στην αποκατάσταση από την ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο Φερνάντο Βαρέλα που έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον Βραζιλιάνο είχε εκφράσει την μεγάλη του λύπη και όλα αυτά λίγες ώρες πριν το χειρουργείο στο γόνατο του συμπαίκτη και φίλου του.